The Friendly Home

The Friendly Home är specialiserad på miljövänliga naturliga ljus utan paraffin. Deras produkter är helt fria från gifter och farliga kemikalier. Doftljusen är gjorda av vegetabiliskt vax, värmeljusen och blockljusen av 100 % stearin. De brinner med en ren och klar låga, utan sot.

De väljer att samarbeta med mindre leverantörer som är lika miljömedvetna som de är. Produkterna är unika och de flesta är tillverkade för hand. Självklart har de en hög kvalitet också – det kan vi som använder dem dagligen lova.

En omtanke om miljön och vår planet genomsyrar allt vi gör. De använder förpackningar av återvunnet papper och glasbehållarna till deras ljus går att återvinna eller att återanvända som ljuslykta eller till förvaring. De platsförpackningar som används är gjorda av ett material som enkelt kan brytas ned vid återvinning. De är också måna om att alla transporter till deras lager sker så miljövänligt som möjligt och väljer därför att använda båt istället för flyg när de köper in varor från länder långt bort.

Värnar du också om en hemtrevlig miljö, fri från paraffin, sot, gifter och onödiga kemikalier?

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.