Dofter

I vårat sortiment hittar du dofter i form av doftoljor som används för att sprida väldoft i ditt hem antingen med hjälp av aromalampor eller doftkrus. Några droppar av doftoljorna är oftast tillräckligt för att sprida väldoft i ett helt rum. Doftoljorna förekommer antingen som eteriska oljor eller som parfymoljor. Oljorna är mycket mångsidiga och är användbara på en mängd olika sätt. Det går även bra att blanda oljorna med varandra för att på så sätt skapa din egen personliga favoritdoft.

En variant av doftoljor är våra speciella så kallade bastudofter. Droppa i några droppar av bastudoften i vattnet du använder vid badkastning. Detta kommer att  skapa en frisk och fräsch doft i bastun.

Du hittar även exklusiva doftljus i vårat sortiment. Doftljusen sprider både ljus och värme men även en underbar doft samtidigt som de är tända.

Vi har även dammsugarkulor som sprider en skön fräschör medan du dammsuger. Genom att suga upp några doftkulor i dammsugaren så kommer det alltid att dofta gott varje gång dammsugaren är framme.