Visar alla 91 resultat

Stort urval av Bad & Spa produkter!

Här finns sköna produkter för Bad & Spa.

Underbara badbomber som ger fantastiska dofter när de läggs i badvattnet och får brusa upp. Badbomberna innehåller oljor som gör att huden blir mjuk och len. Badbomberna finns i många olika färger och dofter under kategorin Badbomber. Testa några av de och hitta dina egna favoriter!

Badcreamer eller bath melts är en variant av badbomber. Badcreamers brusar upp på samma sätt som badbomber, dock inte lika kraftigt. De innehåller mer vårdande eteriska oljor och dofter än badbomben vilket ger en starkare bad upplevelse trots att de är mindre i storleken.

Badmuffins är en badcreamer men i form av en fantasifull bakelse. Badmuffins innehåller mängder med vårdande eteriska oljor som bidrar till sköna och avkopplande bad. Vi har även stora badmuffins som är så kraftfulla att de går att  använda upp till sex gånger genom att man plockar upp de ur vattnet efter att de löst upp sig en stund.

Är du ute efter enbart vårdande och väldoftande oljor i ditt bad så är våra Badkulor något du ska prova. Badkulorna löser upp sig varsamt i vattnet utan att brusa och avger då sköna dofter och vårdande oljor.

Våra romantiska Badrosor avger vårdande oljor och doftar underbart när man lägger de i badet. Badrosorna är ett fantastiskt vackert hantverk skapade för att både vara vackra att se på men även bidra till fantastiskt avkopplande och lyxiga bad.

I kategorin Bad & Spa finns även Badskum och Badsalt som båda förhöjer den sköna badupplevelsen med både doft och vårdande oljor. Under Badtillbehör finner du exempelvis badankor, dushpuffar och borstar.