Visar alla 86 resultat

Stort urval av Bad & Spa produkter!

Här hittar du sköna produkter för Bad & Spa.

Vi har underbara badbomber som avger fantastiska dofter när de läggs i badvattnet och får brusa upp. Badbomberna innehåller även oljor som gör din hud mjuk och len. Du hittar badbomber i många olika härliga färger och dofter under kategorin Badbomber. Testa några av de och hitta din favorit!

En variant på badbomber är Badcreamer eller bath melts. Badcreamers brusar upp på samma sätt som badbomber, dock inte lika kraftigt. Badcreamers innehåller istället mer vårdande eteriska oljor och dofter än badbomben vilket ger en starkare bad upplevelse trots att de är mindre i storleken.

Badmuffins är i princip en badcreamer fast i form av en fantasifull bakelse. Badmuffins innehåller mängder med vårdande eteriska oljor som bidrar till sköna och avkopplande bad. Vi har även stora badmuffins som är så kraftfulla att de kan användas upp till sex gånger genom att man plockar upp de ur vattnet efter att de löst upp sig en stund.

Är du ute efter enbart vårdande och väldoftande oljor i ditt bad så är våra Badkulor något du ska prova. Badkulorna löser upp sig varsamt i vattnet utan att brusa och avger sköna dofter och vårdande oljor.

Våra romantiska Badrosor avger vårdande oljor och doftar underbart när de läggs i badet. Badrosorna är ett fantastiskt vackert hantverk skapade för att både vara vackra att se på men även bidra till fantastiskt avkopplande och lyxiga bad.

I kategorin Bad & Spa hittar du även Badskum och Badsalt som båda förhöjer den sköna badupplevelsen med både doft och vårdande oljor. Vi har även Badtillbehör som badankor, dushpuff och borstar i vårat sortiment.